Час филм

Използва за филм Ora

Терапевтичен клас: Анестетик, локално

Химически клас: Аминоестер

Това лекарство се предлага без рецепта, но Вашият лекар може да има специални инструкции за правилната употреба и дозата за Вашия медицински проблем.

При вземането на решение за употреба на лекарството, рисковете от приемане на лекарството трябва да се преценят срещу доброто, което ще бъде направено. Това е решение, което вие и вашият лекар ще направите. За това лекарство трябва да се има предвид следното

Уведомете Вашия лекар, ако някога сте имали някаква необичайна или алергична реакция към това лекарство или към други лекарства. Също така кажете на вашия медицински специалист, ако имате други видове алергии, като например храни, бои, консерванти или животни. За продукти, които не се отпускат с рецепта, внимателно прочетете етикета или съставките на опаковката.

Няма информация относно връзката на възрастта с ефектите на бензоканин таблетки в педиатричната популация. Безопасността и ефикасността не са установени при деца под 5-годишна възраст.

Няма информация за връзката на възрастта с ефектите на бензокаин при гериатрични пациенти.

Преди да използвате филм на Ora

Въпреки че някои лекарства не трябва да се използват заедно, в други случаи две различни лекарства могат да се използват заедно, дори ако може да се случи взаимодействие. В тези случаи Вашият лекар може да поиска промяна на дозата или може да са необходими други предпазни мерки. Уведомете вашия медицински специалист, ако приемате друго лекарство с рецепта или лекарство без рецепта.

Някои лекарства не трябва да се използват по време или около времето на приемане на храна или хранене на определени видове храна, тъй като могат да се появят взаимодействия. Използването на алкохол или тютюн с определени лекарства също може да предизвика взаимодействия. Обсъдете с вашия медицински специалист употребата на Вашето лекарство с храна, алкохол или тютюн.

Наличието на други медицински проблеми може да повлияе употребата на това лекарство. Уверете се, че информирайте Вашия лекар, ако имате други медицински проблеми, особено

Този раздел осигурява информация за правилното използване на редица продукти, съдържащи бензокаин. Може да не е специфично за филма Ora. Моля, прочетете внимателно.

Използвайте това лекарство точно както е указано от Вашия лекар. Не използвайте повече от това лекарство, не го използвайте по-често и не го използвайте по-дълго време, отколкото е указано. Това може да увеличи шанса за абсорбиране в тялото и риска от нежелани реакции.

Това лекарство трябва да се използва само за проблеми, които се лекуват от Вашия лекар или при условия, изброени в указанията за опаковката. Проверете при Вашия лекар, преди да го използвате за други проблеми, особено ако смятате, че може да се появи инфекция.

Не използвайте това лекарство повече от 2 дни, без първо да се консултирате с Вашия лекар.

Дозата на това лекарство ще бъде различна за различните пациенти. Следвайте нарежданията на лекаря си или указанията на етикета. Следната информация включва само средните дози на това лекарство. Ако дозата Ви е различна, не я променяйте, освен ако Вашият лекар не Ви каже да го направите.

Количеството лекарство, което приемате, зависи от здравината на лекарството. Също така, броят на дозите, които приемате всеки ден, времето между дозите и времето, през което приемате лекарството, зависят от медицинския проблем, за който използвате лекарството.

Ако пропуснете доза от това лекарство, приемете го възможно най-скоро. Ако обаче е почти време за следващата Ви доза, пропуснете пропуснатата доза и се върнете към редовния график на дозиране. Не двойни дози.

Съхранявайте лекарството в затворен контейнер при стайна температура, далеч от топлина, влага и директна светлина. Пазете от замръзване.

Да се ​​пази далеч от деца.

Не дръжте остарялата медицина или лекарството вече не е необходимо.

Посъветвайте се с вашия медицински специалист как трябва да се разпореждате с всяко лекарство, което не използвате.

Ако състоянието Ви не се подобри в рамките на 7 дни или ако се влоши, консултирайте се с Вашия лекар.

Обадете се незабавно на Вашия лекар, ако започнете да имате тежко възпалено гърло или възпалено гърло, което се случва при висока температура, главоболие, гадене или повръщане. Тези може би признаци на инфекция.

Заедно с необходимите ефекти, лекарството може да причини някои нежелани ефекти. Въпреки че не могат да се появят всички тези нежелани реакции, ако се появят, може да се наложи медицинско обслужване.

Проверете незабавно при Вашия лекар, ако възникне някоя от следните нежелани реакции

Правилно използване на бензокаин

Други нежелани реакции, които не са изброени, могат да се проявят и при някои пациенти. Ако забележите други ефекти, консултирайте се с Вашия медицински специалист.

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Бременност Категория C Рискът не може да бъде изключен

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Орални и стоматологични състояния бензокаин, ораел, ореазал, орабаза, хуркадин, кепакол двойно облекчаване на възпаленото гърло, бензо-жел, бен-о-стент, детан, канк

Aphthous Ulcer triamcinolone topical, дексаметазон, бензокаин, локално, Orajel, Anbesol, amlexanox topical, ПЪРВА ВЛАКНА за уста, BLM, Орабаза, Бензо-Жел, Афтасол, Трианекс

Предпазни мерки при използване на филм Ora

 Или се присъединете към групата за поддръжка на филми “Ora”, за да се свържете с други, които имат подобни интереси.

Странични ефекти на филма Ora

Ora филм (бензокаинов локален)