pancreaze

Правителството одобрява Pancreaze

Общо име: панкрелипаза; Дата на одобрение: 12 април 2010 г .; Компания: Ortho-McNeil-Janssen Pharmaceuticals, Inc .; Лечение на: Ендокринна дисфункция на панкреаса

Продуктите от панкреатичните ензими подобряват храносмилането на храната при пациенти, чиито органи не произвеждат достатъчно панкреатични ензими. Това включва хора, които имат заболявания като кистозна фиброза, хроничен панкреатит, панкреатични тумори или премахване на цялото или част от панкреаса.

Неодобрените версии на продуктите от панкреатичните ензими са налични в продължение на много години. През октомври 2007 г. правителството установи дата 28 април 2010 г. за производителите на неодобрени панкреатични ензимни продукти, за да спрат производството и разпространението на неодобрени продукти.

Ръководство за лечение с Pancreaze

Прочетете това ръководство за медикаменти, преди да започнете да приемате Pancreaze и всеки път, когато получите напълване. Може да има нова информация. Тази информация не замества разговора с Вашия лекар за Вашето медицинско състояние или лечение.

Приемайте Pancreaze точно както е предписано от Вашия лекар. Не приемайте повече или по-малко Pancreaze, отколкото е указано от Вашия лекар.

Pancreaze е лекарство, което се използва по лекарско предписание за лечение на хора, които не могат да хранят храната нормално, защото панкреасът им не произвежда достатъчно ензими поради кистозна фиброза или други състояния. Pancreaze може да помогне на тялото ви да използва мазнини, протеини и захари от храната.

Pancreaze съдържа смес от храносмилателни ензими, включително липази, протеази и амилази от свински панкреас.

Важна информация

Pancreaze е безопасен и ефективен при деца, когато се приема, както е предписано от Вашия лекар.

Преди да приемете Pancreaze, уведомете Вашия лекар за всички ваши медицински състояния, включително и ако Вие

Уведомете Вашия лекар за всички лекарства, които приемате, включително лекарства с рецепта и лекарства без рецепта, витамини или билкови добавки. Познайте лекарствата, които приемате. Запазете списък с тях и ги покажете на Вашия лекар и фармацевт, когато получите ново лекарство.

Приемайте Pancreaze точно както Ви е казал Вашият лекар.

Даването на Pancreaze на бебета (деца до 12 месеца)

Предоставяне на Pancreaze на деца и възрастни

Pancreaze може да причини сериозни нежелани реакции, включително

Свържете се веднага с Вашия лекар, ако имате някой от тези симптоми. Най-честите нежелани реакции на Pancreaze включват

Други възможни нежелани реакции

Продуктите от панкреаса и други продукти на панкреаса се произвеждат от панкреаса на прасета, същите прасета се хранят като свинско. Тези свине могат да носят вируси. Въпреки че никога не е било съобщено, може да е възможно за човек да получи вирусна инфекция от приемането на продукти от панкреаса, които идват от прасета.

Кажете на Вашия лекар, ако имате някакви странични ефекти, които ви притесняват или не изчезват.

Това не са всички възможни нежелани реакции на Pancreaze. За повече информация попитайте Вашия лекар или фармацевт.

Посъветвайте се с Вашия лекар за медицински съвет за нежелани реакции. Можете да съобщите за нежелани реакции на правителството в правителството – 1088.

Може да съобщите за нежелани реакции и на McNeil Pediatrics на 526-7736.

Пазете Pancreaze и всички лекарства извън обсега на деца. Обща информация за Pancreaze Medicines понякога се предписва за цели, различни от посочените в Ръководство за медикаменти. Не използвайте Pancreaze за състояние, за което не е предписано. Не прилагайте Pancreaze на други хора, дори ако имат същите симптоми, които имате. Това може да им навреди.

Това ръководство за медикаменти обобщава най-важната информация за Pancreaze. Ако искате повече информация, говорете с Вашия лекар. Можете да попитате фармацевта или лекаря си за информация относно Pancreaze, която е написана за доставчиците на здравни услуги.

За повече информация посетете www.RXFORSAFETY.com или се обадете на телефон 526-7736 (от понеделник до петък от 9 до 17:00 EST).

Активен ингредиент: липаза, протеаза, амилаза

Какво представлява Pancreaze?

Неактивни съставки: целулоза, колоиден безводен силициев диоксид, кросповидон, магнезиев стеарат, етилакрилатен съполимер на метакриловата киселина, монтанов гликолов восък, емулсион талк на симетикон и триетил цитрат. Обвивката на капсулата съдържа желатин, титанов диоксид, натриев лаурилсулфат, сорбитан монолаурат и мастило за капсула от желатинова капсула. Pancreaze 4,200, 10,500 и 16,800 USP Units of lipase също съдържат железен оксид.

Наличност Rx / OTC Rx и / или OTC

Бременност Категория C Рискът не може да бъде изключен

CSA Schedule N Не е контролирано лекарство

Хроничен панкреатит Креон, Zenpep, панкрелипаза, панкреатин, Viokase, Pertzye

Ендокринна дисфункция на панкреаса Creon, Zenpep, панкрелипаза, виоказа, Pertzye, Pancrease MT

Кистозна фиброза азитромицин, Zithromax, гентамицин, Creon, витамин e, тобрамицин, амикацин

Преди да приемете това лекарство

Как трябва да приемам Pancreaze?

Странични ефекти на Pancreaze

Как да съхранявам Pancreaze?

Какви са съставките в Pancreaze?

Pancreaze (панкрелипаза)