Лечение на недребноклетъчен рак на белия дроб (pdqâ®): лечение [] -окултно лечение на белите дробове

При окултен рак на белия дроб, диагностичната оценка често включва рентгенова снимка и селективна бронхоскопия с близко проследяване (например компютърно томографско сканиране), когато е необходимо, за да се определи мястото и естеството на първичния тумор; Тумори, открити по този начин, обикновено са ранен етап и са лечими чрез операция.

Докато сте готови да започнете лечението, е нормално да се почувствате нервен за страничните ефекти, с които може да се сблъскате. За да ви помогнем да подготвите, ето ръководство за лечение на най-често срещаните; Имайте предвид, че нежеланите реакции варират дори между двама души на едно и също лечение. Това е така, защото всеки човек – и всеки случай на рак – е уникален. Добрата новина е, че повечето странични ефекти са временни и има начини да ги управлявате.

Стандартни възможности за лечение за окултни NSCLC

Стандартните опции за лечение за окултни NSCLC включват следното

Текущи клинични проучвания

Проверете за клинични проучвания в САЩ от списъка на клиничните изпитвания за рак, които сега приемат пациенти с окултен недребноклетъчен рак на белия дроб. Списъкът от клинични изпитвания може да бъде допълнително стеснен по местоположение, лекарство, намеса и други критерии.

Обща информация за клиничните изпитвания също можете да намерите на уеб сайта.

Тази информация се изготвя и предоставя от Нацията; Cance; Институт (). Информацията в тази тема може да се е променила от написването й. За най-актуалната информация се свържете с Nationa; Cance; Институт чрез интернет страницата на http: /; Cancer.gov или се обадете на 1-800-4-CANCER.

 Обществена информация от Националния институт по рака